LA@home

Onze visie:

Dream big, work hard, make it happen.


Groots dromen, er hard voor werken en je droom waarmaken. Als jong volwassene droom je van zelfstandigheid, maar zonder ervaring is dit een groot risico. Vandaar de tussenweg. Ervaring opdoen en dit verwerken in haar zaak.

In haar drie jaar interieurvormgeving vond ze het ontwerpen naar de verlangens van de opdrachtgever het meest uitdagend. Het analyseren van de klant waarbij je in gesprek probeert te achterhalen hoe er geleefd wordt, wat de dagelijkse gewoontes zijn en hoe hun droombeeld eruit ziet. Na haar studies kreeg ze de vraag om mensen te helpen in de zoektocht naar hun interieur. Meteen besloot Laura een eigen zaak op te richten en deze mensen te begeleiden in hun zoektocht. De passie van ontwerpen groeide en het enthousiasme in haar zaak volgde automatisch.

Laura Aerens is als zaakvoerster en ontwerpster van LA@home, haar droom achterna gegaan. Na haar diploma professionele Bachelor Interieurvormgeving behaald te hebben, besloot ze een zaak op te starten. Ze had duidelijk haar passie gevonden en wou met haar creatieve geest mensen helpen.

LAURA AERENS

  • Jonge ondernemer
  • Zaakvoerster en ontwerpster
  • Positieve mindset
  • Professionele bachelor Interieurvormgeving, LUCA School of Arts Gent
  • Naast een overvloed aan creativiteit, zijn leergierigheid, doorzettingsvermogen en loyaliteit haar eigenschappen.

PRIVACY DISCLAIMER

LA@home verwerkt jouw contactgegevens enkel in functie van de eigen boekhouding, klanten- of prospectenbeheer. Deze contactgegevens worden onder geen enkele omstandigheid doorgegeven naar andere partijen. Met vragen of klachten over gegevensverwerking kan je terecht bij de Gegevensbeschermingsautoriteit

© 2020 LA@home - Alle rechten voorbehouden - BTW: BE 0736.973.732